1. Termeni si conditii

2. Politica de confidentialitate

Informatiile culese, identitatea si datele de contact ale aplicantilor vor fi folosite de administratorul website-ului OriflameReprezentant.com in vederea contactarii acestora pentru inscrierea in structura de vanzari directe Oriflame si pentru a-i informa cu privire la activitatea ce o vor desfasura in structura de vanzari directe Oriflame si nu vor fi sub nici o forma facute publice, administratorii website-ului luandu-si angajamentul ca vor pastra confidentialitatea identitatii fiecarei persoane care viziteaza website-ul OriflameReprezentant.com si a comunicarii acesteia cu administratorii.

Prin completarea de catre tine a informatiilor cu caracter personal, ti-ai exprimat consimtamantul tau expres si neechivoc pentru ca datele tale personale sa intre in baza de date a OriflameReprezentant.com . Refuzul tau determina imposibilitatea de a raspunde solicitarii de inscriere in structura de vanzari directe Oriflame.

Acesta este site-ul unui consultant Oriflame independent. Sursa informatiilor si imaginilor este site-ul oriflame.ro, acestea fiind utilizate in scopul devoltarii structurii de vanzari directe.

sursa foto: oriflame.ro